About us

Silverfisk är ett nystartat företag som brinner för att erbjuda miljövänliga lösningar mot insekter. Vi specialiserar oss på produkter som är både effektiva och skonsamma för miljön, utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt mål är att skapa ett tryggare och hälsosammare hem utan användning av skadliga kemikalier.

Vår resa började med en passion för naturvänliga metoder och en vilja att förändra marknaden för insektsbekämpning. Vi har noggrant utvecklat och testat våra produkter för att säkerställa att de är både säkra och effektiva. Vårt flaggskepp är rödcederolja, känd för sina naturliga insektsavvisande egenskaper. Rödcederolja är inte bara en beprövad metod mot skadedjur som silverfiskar, utan också ett naturligt sätt att fräscha upp ditt hem.

Silverfisk har sin tillverkning i hjärtat av Sverige, där vi använder hållbara metoder för att producera våra produkter. Vi strävar efter att hålla hela vår produktion så miljövänlig som möjligt, från råmaterial till färdig produkt. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som är säkra att använda i hushåll med både barn och husdjur.

För oss på Silverfisk är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med att använda våra produkter. Därför använder vi endast helt naturliga ingredienser, fria från giftiga och farliga ämnen. Våra eteriska oljor, inklusive rödcederolja, är utformade för att vara effektiva mot insekter, men bör förvaras på en säker plats då de kan vara frätande vid hudkontakt och ska inte förtäras.

Välkommen till Silverfisk – din partner för ett naturligt, effektivt och miljövänligt sätt att hålla ditt hem fritt från insekter.