Integritetspolicy

Silverfisk.com är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Vi följer gällande lagar och krav enligt gällande dataskyddsregler. För att kunna erbjuda våra kunder bra service innebär det att vi sparar och skyddar vissa personuppgifter enligt gällande skyddsregler.

Alla personuppgifter som du lämnar till Silverfisk när du genomför ett köp kommer att behandlas varsamt. Informationen kommer att användas endast i syftet att Silverfisk ska kunna fullgöra sina åtaganden gentemot dig vid köp samt i kommunikationen mellan dig som kund och Silverfisk. Personuppgifter vi lagrar är: Namn, adress, telefonnummer, e-post och köphistorik. Informationen du tillhandahåller kan användas för att skapa och leverera direktmarknadsföring till dig som kan bestå av kampanjer, specialrabatter och erbjudanden, nya produktlanseringar, kommande uppdateringar, städråd, produktrekommendationer och annan relevant information. Direktmarknadsföring inkluderar alla typer av marknadsföring, såsom vår vanliga e-postlista, SMS och postutskick. Vi samarbetar med Klarna och PayPal som i sin tur lagrar de uppgifter du lämnat till dem.

Har du några frågor, eller vill du att vi ska radera dina användaruppgifter, är du alltid välkommen att ta kontakt med oss! Mejla gärna till info@silverfisk.com

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas och PayPals betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till dem. Såsom kontakt- och orderinformation, för att Klarna och PayPal ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy tjänsten åt dig. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag. Läs mer här: Klarnas dataskyddslag.